Makhina’s Blog

>boyundan baslamalı bebek hirkasi

Posted on: Ocak 9, 2009

>

bu sene yoğun bir bebek örgüsü olacak sanırım blogumda ,bu şirin yelek kızkardeşimin ikizlerinin yeleği babaanneleri örmüş ben çok begendim ve hemen sizler için resimledim.yeleğin yaka kısmını daha önce anlatmıştım burada bulabilirsiniz renkli olan kısımları nasıl oluyor derseniz,renkli iplerin ilk sırasını tersten örüyoruz düz yüzünde de renkli kısımlarının kabarık durmasının püf noktası ise bir ilmek örüp bir ilmek artırıyoruz,arka sırasında artırdığımız ilmegi yanında ilmekle beraber tek ilmek örüyoruz yani artırdığımızı eksiltmiş oluyoruz,takıldığınız yerlerde sorun yardımcı olurum..

9 Yanıt to ">boyundan baslamalı bebek hirkasi"

>selam arkadaşım..ne cici bi yelek olmuş.renkli cıvıl cıvıl.babaannenin eline sağlık.patiğe gelince,sayfamdaki yeşilleri on marifetteki sayılara göre ördüm.ama ben 37 giyiyorum büyük oldu.birde mor başladım.tabanı yine 18 ilmek başlayıp daha kısa ördüm.üst kısmı 126 ilmeğide 118 e düşürdüm.daha iyi oldu.3 numara şiş kullandım.çiçeklerimide yapınca onuda eklerim inşallah.sana da kolay gelsin.sevgiler..güzel geçecek bir hafta sonu olsun:))

>babaannenin eline sağlık. ne güzel torunu olacak örmüş kadın bizede nasip olur inş:))

>Çok şirin, örenin ellerine sağlık. Renklerin uyumu çok güzel olmuş.

>Çok şık bir yelek olmuş,babaannenin ellerine sağlık.O ikizleride benim yerime öpersen sevinirim.Zira bebeği çok özledim:))

>çok güzel olmuş.ören eller dert görmesin.renkli renkli negüzel.sağlıcakla giysin bebekler de.selamlar.

>ne güzel cıvıl cıvıl renkler babaanleride becerikli anlaşılan iyi akşamlar

>babaannenin ellerine sağlık,ikizler güle güle günlerde giysinler.iyi haftasonu dilerim.

>s.a.hayırlı geceler bacım.babaannenin ellerine sağlık.torun hazırlığı zevklidir herhalde.Rabbim inşallah bizlere de o günleri yaşatır.yeni hafta sana ve ailene sevgi ve huzur getirsin inşallah.a.e.o.

>şeker gbi olmuş babaannenn pamuk ellerine sağlık..şanslı ikizler güle güle giysinler..yeni gelen haftaya sağlıkla,huzurla ve neşeyle başlayıp bitirmen dileğiye hayırlı geceler.

Bir Cevap Yazın

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Ocak 2009
P S Ç P C C P
« Ara   Şub »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arşivler

En Fazla Tıklananlar

Popüler Yazılar

Blog Stats

  • 185,696 hits
%d blogcu bunu beğendi: