Makhina’s Blog

tig isi incili patik,sac banti ve canta

Posted on: Aralık 10, 2008

bayramlık elbisemizin diğer aksesuarları
çantanın iplerle boğulmuş hali içi pek dolmadı ama😦

çantanın ikiye katlanmış hali bu şekilde tül organzenin altındaki trabzanların arasından organze kurdele geçirdim.

saç bantımızı patiğe uygun olsun diye aynı motiflerle yaptım.
patiğin önce motiflerini ördüm sonra motife ayak bileği kadar zincir çekip trabzanlarla devam ettim,en altt 2 sırada ön ve arka ucundan eksiltme yaptım

bu şekilde ördükten sonra alt kısmı dikip ipe incileri dizip inci kısmını örüp üzerine bir sıra 6 zincir çekip sık iğne yaptım.en sonda elbiseye uysun diye elbisenin ilk sıralarını ördüm

bu da minik ayaklarda ki görüntüsü kıpır durmadı ki🙂 ancak bu kadar çekebildim🙂

yapmak isteyip yapamayan olursa sorun yardımcı olurum.

12 Yanıt to "tig isi incili patik,sac banti ve canta"

ayy çok şirin eline sağlık canım patikler çok yakışmış kıpır yaramaza:))

iyi bayramlar dilerim.ne kadar güzel olmuşlar böyle ellerine sağlık.o miniğinde ayaklarını yerim.

¡¡¡Preciosos!!! te felicito, besos…

s.a.
hayırlı geceler canım.tekrar hayırlı olsun bayramın.karabiberimin bayramlığı da çok şirin olmuş.ellerine sağlık.nazar boncuğu taktın değil mi canım.Rabbim nazardan saklasın.a.e.o.

iyi bayramlar dostum.
çok güzel,sevgiler.
Lady Hands.

ay çok tatlı olmuştur kızın canım maşallah ..bu elbisenden bende kızakrdeşimin bebişine hırka yapmıştım patikleriyle de pek tatlı olmşutu ne yakışmıştır onunda giyindiğini göremedim ..ellerine sağlık canım benim ayh şöyle bi sıkasım geldi..o miniş ayakları..güle güle giysin canım tatlı kızın öptüm sizi

Hepsi birbirinden harika olmuş, ellerine sağlık canım. Çantaya bayıldım, çok şeker.

bacimm nassinn bakiyimm? söyle bi bakiniyim dedimm kim war kim yok dedimm iyi ettim mi???
ettim ettimm🙂 ehehe🙂
ziyaretlerim dewam edecek….

ben bu cicilerimize yorum yapmıştım ama göremiyorum bendemi sorun var acaba tek kelimeyle harika canım

hepsi çok şeker eline sağlık:)

iki kareden tavşan patiğin dilişini gösterirmisiniz lütfen ben anlattığınız kadar yaptım ama hala oldumu diye kafamda soru işareti kaldı siteniz çok güzel açıklamalar çok net detaylara biraz daha yer verirseniz sevinirim ….teşekkürler

iki kareden tavşan patiği ben yapmadımm daha ama bir iki hafta kadar beklerseniz yapar ve yapımını gösteririm

Bir Cevap Yazın

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Aralık 2008
P S Ç P C C P
« Kas   Oca »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arşivler

En Fazla Tıklananlar

Blog Stats

  • 185,874 hits
%d blogcu bunu beğendi: