Makhina’s Blog

Tig isi bebek elbisesi

Posted on: Aralık 8, 2008

yapımını yorumlarda soran arkadaşlar için kısaca yazayım takıldığınız yer olunca yine sorun zevkle yardımcı olurum.sizin için oturdum tek tek saydım :)85 90 arası zincir çekiyoruz.bu elbise 1 yaş ve üzeri ince bir iple yapıldı.siz ipinize ve yaşa göre büyültün veya küçültün.1.sıra zincirlerin üzerine 3 trabzan 3 zincir 3 trabzan yapıp 2 zincir atlayıp 3 trabzan 3 zincir 3 trabzan yapıyoruz ilk sıra bu şekilde 2.sıra 3 lü trabzanların ilkini atlayıp 2.ci trabzanın üzerine trabzan yapıyoruz 3 zincirin içine 2 trabzan yapıp 3 zincir çekip tekrar 2 trabzan yapıyoruz ve diğer 3 lü trabzanın ilkini atlayıp 2. trabzana batıp sırayı bu şekilde tamamlıyoruz yani 2 artırıp bir eksiltiyoruz.yani her sırada trabzan sayısı artıyor.

kızımın bayramlık elbisesi nihayet örüp bitirebildim çoğu blogcu arkadaşımda yeleğini gördüğünüz model ben elbise yapmak istedim,blogu ilk açtığım dönemlerde başlamıştım neredeyse 2 sene olmak üzere ipim tiftik kadar ince bir ip olunca ör ör bitmedi tabi bu arada neler örüldü neler dikildi fırsatta olmadı🙂
elbise için 2 yumak ip gitti.resime bakarak kolaylıkla yapabilirsiniz ,takıldığınız yer olursa yazın yardımcı olurum.üzerindeki süslemelerde uğraştırdı doğrusu organze güller diktim etek kısımlarına da organze tülle süsledim.

patiğimiz,çantamız ve saç bantımızla takım yaptım merak ediyorsanız onlarda yarından sonra :))

8 Yanıt to "Tig isi bebek elbisesi"

Merhaba ! Kurban bayramınız kutluyorum.Sevdiklerinizle birlikte mutluluk,huzur ve sağlik dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.Sevgiler.

woooow prenses elbisesi gibi tipkii🙂 masallah annesi! ellerine saglik. Cok guzel gorunuyor🙂

canım çok çok güzel olmuş eline sağlık iyi günlerde giysin.

Hi Friend,Very Nice Post and blog,i like your blog.AND VISIT TO MY BLOG AND DROP ME A COMMENT TOO.THANKS
http://www.googleadsensesystem.blogspot.com/
http://www.indianstamilmasalas.blogspot.com/
http://www.indianmasalamullu.blogspot.com/

selamlar çok güzel olmuş ama sayılarını öğrenebilirmiyim

semra

oo elbisemizde pek cici görünüyo çanta ayrı bi şık elbise ayrı bi ooo patiklere diyecek söz yoktu zatenn..tam bayram şekeri olmuştur ..of yaaa biz herşeyden mahrum kalıyoz..neyse sağlık olsun napalım..

oyyy kuzum suslu kuzumun cıcılerı sahane olmus annesı gule gule gıysın ayol kız cocugu ıste susle dur cıcegım benım kokulu optum :))

aman tanrım müthiş olmuş hepsi bir ayrı şeker ya…güzel kızımız iyi günlerde kullansın benim için kocaman öp ellerine sağlık

Bir Cevap Yazın

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

Aralık 2008
P S Ç P C C P
« Kas   Oca »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arşivler

En Fazla Tıklananlar

Popüler Yazılar

Blog Stats

  • 185,696 hits
%d blogcu bunu beğendi: